Advies vanuit natuurlijk oogpunt



Zoete wafels


Voor 4 wafels:

1 grote zoete aardappel (200 gram), gekookt en gepureerd
1 ei, los geklopt
150 ml amandelmelk
2 eetlepels ahornsiroop
100 gram glutenvrij bloem
1 tl kaneel
evt snufje nootmuskaat & gemberpoeder
1 tl bakpoeder
1/2 tl vanille poeder

olijfolie of kokosolie

Verwarm je wafelijzer goed heet.
Meng alle ingrediënten door elkaar tot een dikke massa. 
Met een flinke eetlepel doe je een schep van deze massage in je wafelijzer en bakt deze circa 10 minuten, afhankelijk van je wafelijzer. Als de wafels een klein beetje verkleurd zijn en iets knapperig aanvoelen zijn ze klaar en haal je ze er uit. Laat ze even afkoelen, ze worden nog ietsjes steviger tijdens het afkoelen.

Giet er een beetje ahorn siroop overheen, misschien nog een schepje vanille ijs en je hebt een geweldig dessert!


Eet smakelijk!





E-mailen
Bellen
Map
Info