Advies vanuit natuurlijk oogpuntMassagetherapie

Zit je niet lekker in je vel of kamp je met psychische klachten als bijvoorbeeld stress of een burn-out? Stoei je met nare gewoonten of wil je oude patronen doorbreken en ben je toe aan het omgooien van het roer?

Soms is het nodig dat er iets verandert in je leven maar weet je niet hoe of waar je moet beginnen. Kun je hier wel wat begeleiding of ondersteuning bij gebruiken? 

Massage therapie kan je helpen om weer je eigen weg te vinden.

Tijdens de therapie kijken we waar je tegenaan loopt in je dagelijkse leven. Wat houdt ontspanning tegen, waardoor ontstaan die fysieke of psychische klachten.

Bij massage therapie wordt er echt op je behoeften afgestemd. Soms is er vooral behoefte aan een gesprek, soms juist aan massage. We kijken per keer waar de behoefte ligt en welke massage hierbij past. 

Wanneer kun je een massagetherapie inzetten:

Ontspanning
Pijnlijke of stijve spieren
Hoofdpijn
Migraine
Lymfedrainage
Als ondersteuning bij ontgiften
Hoge bloeddruk
Fybromyalgie

Burn-out
Stress
Slaapproblemen
Negatief zelfbeeld
Pesten bij kinderen
Emotionele blokkades
Chronische hoofdpijn

Daarnaast is massage een geweldige manier om je lichaam en geest volledig te ontspannen en te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en drukte. Een massage kan een weldadige, vernieuwende uitwerking hebben, zowel fysiek als psychisch. 

Een massage brengt je weer terug bij jezelf, zorgt voor balans. 
Massagetherapie helpt je om te voelen wat er in jou afspeelt en helpt je te ontspannen. Massage therapie biedt verlichting op zowel lichamelijk als psychisch gebied.

E-mailen
Bellen
Map
Info