Advies vanuit natuurlijk oogpunt





Paté van olijven, zongedroogde tomaat en linzen

1 teen knoflook, geperst

3 lente -uitjes, in ringetjes
½ verse rode peper, de zaadjes verwijderd en fijngehakt
2 droog verpakte zongedroogde tomaten, fijngehakt
4 zwarte olijven, ontpit
2,25 dl groentebouillon
115 gr rode linzen, afgespoeld
Zwarte peper

 1.       Breng de knoflook, lente-uitjes, rode peper, zongedroogde tomaatjes en olijven met de helft van de bouillon in een steelpan aan de kook. Draai het    vuur laag en kook de uien zachtjes gaar.

2.       Roer de rode linzen en de rest van de bouillon erdoor. Kook de linzen in 20 minuten zachtjes gaar. Voeg zo nodig water toe, zodat de linzen niet aan    de pan kleven. Voeg de peper toe en laat alles afkoelen.
3.       Pureer het geheel in een blender tot een glad mengsel. Schep het in een kom en zet het afgedekt in de koelkast.

 Eet smakelijk!





E-mailen
Bellen
Map
Info