Advies vanuit natuurlijk oogpunt
Combineer de infrarooddeken met en fytotherapeutische pakking. Dit zorgt voor een nog diepere werking en is helend voor lichaam en geest.

Huid-, spier-, en gewrichtsklachten zoals:

Eczeem
- Psoriasis
- Acne
- Droge schilferige huid
- Fibromyalgie
- Spannings- en zenuwklachten
- Artrose
- Cellulite
- Reuma
- Fibromyalgie
- Hernia
- Ziekte van Bechterew


Diverse pakkingen:

Aloë Vera pakking
De helende werking van Aloë Vera wordt een 'eerste hulp'- kruid voor de huid genoemd. Het werkt verzachtend hydraterend, wondherstel bevorderend, ontstekingsremmend, pijnstillend, doorbloeding stimulerend, infectie werend en het revitaliseert de huid. 

Zwavel pakking
Deze pakking zorgt ervoor dat dode huidcellen losweken en een helende werking heeft op de huid. Door het hoge gehalte aan natuurlijk gebonden zwavel heeft de pakking een buitengewone weldadige en verzorgende werking op het lichaam. Hierdoor is deze pakking zeer geschikt voor de huid met eczeem en/of psoriasis. De pakking werkt mineraliserend en verzacht de spieren. Hierdoor is deze pakking tevens zeer geschikt tegen gewrichtsklachten en artrose.

Algenpakking
De reinigende invloed van algen is algemeen bekend. Maar waarom eigenlijk? Algen zijn rijk aan mineralen, zoals ijzer, koper en chroom. 
Deze mineralen zorgen voor een goede afvoer van afvalstoffen en maken dat een algenpakking reinigt en ontgiftend werkt. Niet alleen voor de huid maar door de verwarmende werking voor het hele lichaam.
Het verwijd bloed- en lymfevaten en stimuleert daardoor de doorbloeding.

Een algenpakking is zeer geschikt bij gewricht-, spierpijnen en meerdere huidaandoeningen.

Cacao pakking
Behalve dat cacao erg lekker is om te eten is het ook nog heel gezond en geneeskrachtig. De licht euforische en vocht afdrijvende werking en het feit dat er veel magnesium in zit geeft een veelzijdigheid aan de werking van cacao.

Door een (plaatselijke) lichaamspakking werkt het magnesium tot diep in de spieren en maakt dit zeer geschikt bij mensen met spier- en gewrichtsklachten.

Het heeft een kalmerende werking op het zenuwstelsel.
Het bevordert ontgifting van huid en lichaam en hersteld de zuurgraad.
De vocht afdrijvende werking is goed tegen cellulitis.
Cacao helpt bij slapeloosheid en depressie.

Dode zee modder pakking
Aan de dode zee zijn diverse kuuroorden te vinden. Niet voor niks want de werking van de modder van de dode zee is veelzijdig en krachtig!

Het wordt niet alleen gebruikt bij diverse huidziektes maar het heeft een heilzame werking op de bloedcirculatie en verbetert de lokale celstofwisseling.

Het versterkt het immuunsysteem en verbetert daardoor de weerstand.- Door de werking van de mineralen verbetert de spijsvertering, ontgift en herstelt de vochtbalans van de huidcellen waardoor de huid steviger wordt. 

Een weldadige werking bij reuma, spierpijn en gewrichtspijn.

De therapie valt onder natuurgeneeskunde en wordt dus bij een aanvullende polis (deels) vergoed door uw verzekeringsmaatschappij.
E-mailen
Bellen
Map
Info