Advies vanuit natuurlijk oogpunt



Gevulde kastanjepannenkoek met gegrilde groente


Ingrediënten voor 4 personen:

Olijfolie
1 gele courgette
1 groene courgette
500 gr bimi
2 tl oregano
2 tl Italiaanse kruiden
2 tl grof zeezout
300 gr kimchi
1 limoen
handje verse koriander

Pannenkoeken:
4 el chiazaad
200 gr kastanjemeel
1 el kurkuma
2 tl bakpoeder
8 el olijfolie
200 ml kokosrijstmelk
Kokosolie

1. Verwarm de olie voor op 180 graden en vet een ovenschaal in met olijfolie. 
2. Schaaf de courgettes in plakken, snijd de bimi in kleinere stukken en verdeel de groente over de ovenschaal. Druppel er nog wat olijfolie over en schep het om. Bestrooi met de kruiden en het zeezout en grill de groenten in circa 30 min. gaar.
3. Doe intussen het chiazaad met 8 el water in een kom en laat 5 min. staan tot er een gelei-achtig mengsel ontstaat. 
4. Doe het kastanjemeel in een kom met kurkuma, bakpoeder en olijfolie en roer door.
5. Schenk al  mixend scheutje voor scheutje de kokosrijstmelk erbij. 6. Voeg het chia mengsel toe en mix tot het een glad beslag is.
6. Verhit wat kokosolie in een koekenpan met antiaanbaklaag en schenk 1/4 van het beslag in de pan.
7. Bak de pannenkoek in 5 min goudbruin, keer hem om als de bovenkant bijna gestold is.
8. Bak zo 4 pannenkoeken en beleg ze met de gegrilde groenten en kimchi en garneer met partjes limoen en koriander.

Eet smakelijk!





E-mailen
Bellen
Map
Info